Pages

9 Nisan 2014 Çarşamba

BLACKGUARDS [FLT]



En başta karakter yaratarak başlıyoruz oyunumuza. Bu kısımda dış görünüşümüzü ve uzmanlığımızı seçiyoruz.Dış görünüş kısmını maalesef ki çok kısıtlı tutmuşlar ve beş tane önceden hazırlanmış tipten birisini seçme zorunda bırakıyor bizi, lakin orta uzunlukta güzel taranmış bir saç yanına da top sakallı bir tipleme var bununla avcı olup adınızı Robin Hood yapınca çok keyifli oluyor. Uzmanlıklar çok klasik olacak şekilde büyücü, savaşçı ve avcı üçlüsünden oluşuyor ve bunları iki ayrı yönde geliştirebiliyoruz.
Büyücü : Hasar vuran büyüler yönünde veya partimizin şifacısı olma yönünde gelişebilir.
Savaşçı : En önde kapı gibi durarak “Bağa vur bağa” diyerek bir elinde kalkan diğer elinde tek elle kullanılan silahıyla partiyi koruyabilir veya büyük silahlar kuşanarak bununla doğru orantılı hasarlar vererek düşmanları pert edebilir.
Avcı : Eline okunu yayını alarak uzak mesafeden işini halledip, tuzaklar konusunda uzmanlaşabilir kısacası gözcü rolü edinebilir veya iki tane hançer veya kısa kılıç/balta gibi kesici delici silahlar aracılığıyla yakın mesafeden çok hasar yapan bir arkadaşa dönüşebilir.

Tür: RPG Oyunları
Platform: PC
Dosya Boyutu: 4.36 GB
Crack / Sürüm: FLT
Tarih: 22-01-2014
Kaynak: Zamunda
Dil: İngilizce

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Reklam Alanı
 
Blogger Templates